Violetti ryhmä
Violetti ryhmä, kuva: Heikki Mitikka / Instagram @riotcolorphoto

Violetti-ryhmässä harjoittelee A- ja B-silmuja. Luistelijat kilpailevat Suomessa ja ulkomailla. Luistelijoiden tavoitteena on suorittaa puhtaasti kaksoishypyt kaksoislutziin asti ja oppia kaksoishyppyjen yhdistelmiä. Lisäksi luistelijat harjoittelevat kaksoisakselia. 

Pirueteissa tavoitteena on oppia hyppypiruetteja ja onnistua tekemään monipuolisesti erilaisia piruettivariaatioita kummallakin jalalla vaivattomasti suurella rotaationopeudella. Askeleissa perusluistelutaitoa ja kehon linjauksia vahvistetaan entisestään. Harjoittelussa edetään myös kohti vaikeampia askeleita ja käännöksiä sekä opitaan yhdistelemään niitä toisiinsa laadukkaasti.   

Viikottaiseen harjoitteluun kuuluvat jääharjoittelu sekä monipuolinen oheisharjoittelu. Violetit-ryhmässä jääharjoitteluun sisältyy mahdollisuus harjoitella myös aamuisin 2x viikossa. Oheisharjoittelu sisältää lajitekniikan ja -taitojen harjoittelua, urheilijan fyysisiä ominaisuuksia kehittävää fysiikkaharjoittelua, tanssia ja kehonhuoltoa.

Kerran vuodessa käydään kehityskeskustelu, jossa valmentajat ja urheilija yhdessä asettavat tavoitteet seuraavalle kilpailukaudelle. 

Ryhmäinfo

 • 11 luistelijaa
 • 11-15 -vuotiaita
 • Treenimäärä 14h/vko
 • Vastuuvalmentaja Daisy Nevalainen
 • Ryhmävastaava: Kati Korhonen

Ryhmän pelisäännöt

 1. Annetaan keskittymisrauha
 2. Ei arvostella toisten taitoja tai kehoa
 3. Ei jätetä muita ulkopuolelle
 4. Kannustetaan ja tsempataan kaikkia
 5. Tervehditään kaikkia
 6. Kopissa ei huudeta, kuunnellaan kaikkia
 7. Kunnioitetaan toistemme ehdotuksia/mielipiteitä
 8. Ei hermostuta vaikka epäonnistuu tai häviää