Helsingin Taitoluisteluakatemia (HTA) sai alkunsa 1.5.2020, kun Oulunkylän taitoluisteluklubi (OTK) ja Helsingfors Skridskoklubb:n (HSK) yksinluistelu yhdistivät toimintonsa.

Alusta alkaen meillä yhdistyi halu tarjota kaikille mahdollisuus kilpailla ja harrastaa yksinluistelussa kunkin omalla tasolla!

Seura perustettiin Oulunkylän Taitoluisteluklubin pohjalle ja OTK:lla on pitkät perinteet elinikäisen harrastamisen mahdollistamisesta. Yhdistyneestä yksinluisteluosasta seuraan tulivat vahvat yksinluistelun perinteet ja osaaminen kilpatoiminnassa. Kilpailutoiminnassa tarjoamme luistelijoille laadukkaita omia kilpailuja, laajasti alueemme kilpailuja sekä SM- ja kansallisen tason valintakilpailuja.

Haluamme tarjota uuden alustan yksinluistelun kehittämiselle Helsingissä: mahdollisuus pysyä yhdessä seurassa, vaikka oma elämäntilanne vaihtuu ja tarpeet harrastukselle muuttuvat. Halusipa luistelija sitten opetella ensimmäiset askeleensa jäällä, tähdätä huipulle tai harrastaa muun elämän ohessa taitoluistelua, meillä se onnistuu.

Tule mukaan HTA:n aitoon ja hyvään tunnelmaan!

Lue juttu HTA:sta Skating Finland -sivustolta (14.10.2020)

#HTA #HelsinginTaitoluisteluakatemia #LuistellenLäpiElämän

Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseura

Olemme sitoutuneet STLL:n visioon ja missioon omassa toiminnassamme.

Suomen Taitoluisteluliiton visio
Koko Suomi luistelee ja parhaat maailman huipulla.

Suomen Taitoluisteluliiton missio
Suomen Taitoluisteluliitto yhdessä jäsenseurojensa kanssa luo edellytykset taitoluistelun monipuoliselle harrastus- ja kilpailutoiminnalle. Tavoitteenamme on tukea elämänmittaista liikuntaharrastusta.

www.stll.fi

STLL:n Antidopingohjelma 

STLL:n Eettinen säännöstö 

STLL:n sosiaalisen median pelisäännöt

International Skating Union
ESLU logo, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu
SUEK-logo Suomen Urheilun Eettinen Keskus
Olympiakomitea logo
Sinivihreä et ole yksin -logo

Seuran puheenjohtajat

2019-2020 Taru Sairanen

2020-2022 Maiju Laaksonen

2022-2024 Sanna Nikula