Seuravaatteet

 

HTA:n seuravaatteita toimittavat Ateljee Titta Kettunen ja Printtivaate Oy. Ateljee Titta Kettuselta voit tilata HTA:n seurafleecejä sekä erilaisia treenivaatteita. Printtivaate Oy:n valikoimassa on HTA:n toppatakkeja ja –liivejä.

Ateljee Titta Kettunen

Tuotteita voit tilata kaksi kertaa vuodessa, toukokuussa ja lokakuussa. Tarkemmat tilausohjeet löydät alta.

Seuraava tilausaika 11.4 – 10.5.2023. Titan tuotteiden tilaukset pyritään saamaan 7.6. mennessä valmiiksi. 

HUOM!! Titta Kettusen sekä osa Printtivaatteen tuotteista on sovitettavissa ma 17.4. klo 15.00 – 19.00 Myllypuron jäähallilla, Ratasmyllynkuja 1. Tervetuloa sovittamaan!

Valikoimassa on seurafleecejä sekä erilaisia treenivaatteita, mm. trikoohousuja, treenitoppeja ja pitkähihaisia treenipaitoja. Tsekkaa tuotteet täältä https://www.ateljee-tittakettunen.fi/seurakauppa. Pääset tilaamaan tuotteita Ateljee Titta Kettusen nettisivujen oikeasta yläkulmasta kohdasta ”Seurakauppa”.

 

Käyttäjätunnus:      hta.seuravaatetilaus@gmail.com

Salasana:               Htatilaus2

Tilaus on SITOVA. Valitse oikea koko huolellisesti. 

Laskutus tapahtuu HTAn kautta keskitetysti tilausajan päättymisen jälkeen. Vain maksetut tuotteet luovutetaan. Tuotteet jaetaan sen jälkeen jäähalleilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

 

Printtivaate Oy

Valikoimassa on seuran toppatakkeja ja -liivejä. Tsekkaa tuotteet ja tee tilaus täältä: hta.printtivaate.fi

Marraskuun -22 alusta HTA seurakauppa on auki koko ajan. Eli takin/liivin voi siis tilata itselleen sopivana aikana. Sivuilta löytyy myös ohjeet oikean koon valintaan ja heidän kanssaan sopimalla järjestyy myös sovitus.

Toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Printtivaate hoitaa laskutuksen ja tuotteen toimituksen suoraan tilaajalle.