Seuravaatteet

 

HTA:n seuravaatteita toimittavat Ateljee Titta Kettunen ja Printtivaate Oy. Ateljee Titta Kettuselta voit tilata HTA:n seurafleecejä sekä erilaisia treenivaatteita. Printtivaate Oy:n valikoimassa on HTA:n toppatakkeja ja –liivejä.

Ateljee Titta Kettunen – HUOM! uusi hihaton HTA-fleece valikoimissa!

Tuotteita voit tilata kaksi kertaa vuodessa, toukokuussa ja syys-lokakuussa. Kevään -24 tilausaika on ollut 22.4.-10.5.24. Kevään tuotteiden toimitusaika on noin 1 kk.

Valikoimassa on seurafleecejä (nyt myös hihattomana) sekä erilaisia treenivaatteita, mm. trikoohousuja, treenitoppeja,  pitkähihaisia treenipaitoja ja cropattuja collegepaitoja. Tsekkaa tuotteet täältä https://www.ateljee-tittakettunen.fi/seurakauppa. Pääset tilaamaan tuotteita Ateljee Titta Kettusen nettisivujen oikeasta yläkulmasta kohdasta ”Seurakauppa”.

Käyttäjätunnus:      hta.seuravaatetilaus@gmail.com

Salasana:               Htatilaus2

Tilaus on SITOVA. Valitse oikea koko huolellisesti. 

Laskutus tapahtuu HTA:n kautta keskitetysti aina tilausajan päättymisen jälkeen. Vain maksetut tuotteet luovutetaan. Tuotteet jaetaan sen jälkeen jäähalleilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

 

Printtivaate Oy

Valikoimassa on seuran toppatakkeja ja -liivejä. Tsekkaa tuotteet ja tee tilaus täältä: hta.printtivaate.fi

Marraskuun -22 alusta HTA seurakauppa on auki koko ajan. Eli takin/liivin voi siis tilata itselleen sopivana aikana. Sivuilta löytyy myös ohjeet oikean koon valintaan ja heidän kanssaan sopimalla järjestyy myös sovitus.

Toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Printtivaate hoitaa laskutuksen ja tuotteen toimituksen suoraan tilaajalle.