Taitoluisteluakatemia on aktiivinen kilpailunjärjestäjä. Kaudelle 2022-2023 STLL on myöntänyt HTAn järjestettäväksi kaksi isoa kilpailua:

  • Loppukilpailu: Seniorit, Juniorit sekä Hopeafinaali: Juniorit, SM-Noviisit ja Debytantit 11.-12.3.2023. Kilpailu järjestetään Pirkkolan jäähallilla.
  • Seurakilpailu Akatemia Cup 2022, 10.-11.12.2022: Pakolliset sarjat: A-Silmut, Noviisit, Juniorit, Seniorit. Kilpailu järjestetään Kaarelan jäähallilla.
  • Lisäksi järjestämme muutamia kutsukilpailuita (tähtisarjat).
  • Lisätietoja kilpailutyypeistä kaudella 22-23 sekä liiton kilpailukalenterit 

HTA:n järjestämiin kilpailuihin liittyvät kutsut, kilpailuvahvistukset ym. tiedot löytyvät kilpailun omalta tapahtumasivulta kilpailukalenterista tai kilpailun omalta sivulta.

HTA:lle osoitetut kilpailukutsut ja -tiedustelut pyydämme lähettämään: kilpailut@taitoluisteluakatemia.fi

Aikaisemmat kilpailut: Kaudella 2020–2021 järjestimme liiton kisakalenterin lohkokilpailun, ISU-sarjojen Aloituskilpailun sekä alue-, kutsu- ja virtuaalikilpailuja. Kaudella 2021-2022 järjestimme SM-Noviisien ja Debytanttien 1. lohkokilpailun sekä Akatemia Cup 2021 -kilpailun. Lisäksi järjestimme B-Silmujen 2. valintakilpailun sekä useita pienempiä kutsukilpailuita.

Osallistuminen ja ilmoittautuminen muiden seurojen järjestämiin kilpailuihin (päiv. 19.7.2022)

Kilpailuvastaava tiedottaa valmentajia kilpailuista (liiton kilpailukalenteri tai kilpailukutsu) ja valmentajat päättävät, mihin kilpailuihin ja sarjoihin osallistumme.

Lähiseudulla järjestettävät kilpailut: valmentajat päättävät ilmoitettavat luistelijat.

Muualla kuin pk-seudulla järjestettävät kilpailut: valmentajat tai kilpailuvastaava kysyy luistelijoiden kiinnostuksen osallistua kilpailuun. Tämän jälkeen valmentajat päättävät missä järjestyksessä – karsinnan varalta – luistelijat ilmoitetaan kilpailuun.

Kilpailuvastaava hoitaa kaiken kisailmoittautumiseen liittyvän yhteydenpidon järjestävään seuraan Taikkarin kautta ja vastaavasti informoi valmentajia ja luistelijoita/perheitä kisajärjestelyistä. Kisajärjestäjän nettisivuilta löytyy ajantasaisin kisatieto varsinkin lähellä kisatapahtumaa.

HTA:n nettisivujen Kilpailukalenteriin päivitetään kilpailun tiedot, sekä kilpailuvahvistuksen jälkeen osallistuvien luistelijoiden nimet. Kilpailun tulokset päivitetään kisan jälkeen.

Järjestävä seuraa hyväksyy tietyn määrän luistelijoita kilpailuun. HTA ei pysty vaikuttamaan tähän luistelijamäärään.

Luistelijalla on oltava hankittuna Luistelupassi. Ilman luistelupassia ei voi osallistua kilpailuihin tai harjoitustoimintaan.

Kisaperuutukset

Kisaan lähtevälle valmentajalle sekä vastuuvalmentajalle tulee aina ilmoittaa poisjäännistä. Kilpailumaksujen mahdollinen hyvitys esim. sairaspoissaolon vuoksi tehdään aina kutsun ja kilpailuvahvistuksen mukaisesti. Mikäli lääkärintodistus tarvitaan, tulee se toimittaa valmentajalle tai kilpailuvastaavalle, joka toimittaa sen edelleen kilpailun järjestäjälle.

Lisätietoa

Kilpailuvastaava Sirkka Kiilamo, sähköposti: kilpailut@taitoluisteluakatemia.fi