Taitoluisteluakatemia on aloittanut kilpailutoimintansa aktiivisesti. Kaudella 2020–2021 järjestimme liiton kisakalenterin lohkokilpailun, ISU-sarjojen Aloituskilpailun sekä alue-, kutsu- ja virtuaalikilpailuja.

Kaudelle 2021-2022 liitto on myöntänyt HTAn järjestettäväksi SM-Noviisien ja Debytanttien 1. lohkokilpailun 16.-17.10.2021 sekä Akatemia Cup 2021-kilpailun 11.-12.12.2021. Lisäksi järjestämme useita pienempiä kutsukilpailuita. Kevätkauden -22 isoin järjestettävä kilpailu on B-Silmujen 2. valintakilpailu 29.1.22.

HTA:n järjestämiin kilpailuihin liittyvät kutsut, kilpailuvahvistukset ym. tiedot löytyvät kilpailun omalta tapahtumasivulta kilpailukalenterista tai kilpailun omalta sivulta.

HTA:lle osoitetut kilpailukutsut pyydämme lähettämään: kilpailut@taitoluisteluakatemia.fi

Osallistuminen ja ilmoittautuminen muiden seurojen järjestämiin kilpailuihin (päiv. 19.10.2021)

Kilpailuvastaava tiedottaa valmentajia seuralle tulleista kilpailukutsuista ja valmentajat päättävät, mihin kilpailuihin ja sarjoihin osallistumme.

Lähiseudulla järjestettäviin kilpailuihin valmentajat päättävät ilmoitettavat luistelijat. Kauempana järjestettäviin kilpailuihin kyselemme osallistujat tarkemmin etukäteen. Tämän jälkeen valmentajat päättävät, ketkä luistelijat ilmoitetaan kisaan ja missä järjestyksessä – karsinnan varalta.

Kilpailuvastaava hoitaa kaiken kisailmoittautumiseen liittyvän yhteydenpidon järjestävään seuraan ja vastaavasti informoi valmentajia ja luistelijoita/perheitä kisajärjestelyistä. Kisajärjestäjän nettisivuilta löytyy usein myös ajantasaisin kisatieto varsinkin lähellä kisatapahtumaa.

HTA:n nettisivujen Kilpailukalenteriin päivitetään kilpailun tiedot, sekä kilpailuvahvistuksen jälkeen osallistuvien luistelijoiden nimet. Kilpailun tulokset päivitetään kisan jälkeen.

Järjestävä seuraa hyväksyy tietyn määrän luistelijoita kilpailuun. HTA ei pysty vaikuttamaan tähän luistelijamäärään.

Luistelijalla on oltava hankittuna Luistelupassi. Ilman luistelupassia ei voi osallistua kilpailuihin tai harjoitustoimintaan.

Kisaperuutukset

Kisaan lähtevälle valmentajalle sekä vastuuvalmentajalle tulee aina ilmoittaa poisjäännistä. Kilpailumaksujen mahdollinen hyvitys esim. sairaspoissaolon vuoksi tehdään aina kutsun ja kilpailuvahvistuksen mukaisesti. Mikäli lääkärintodistus tarvitaan, tulee se toimittaa valmentajalle tai kilpailuvastaavalle, joka toimittaa sen edelleen kilpailun järjestäjälle.

Lisätietoa

Kilpailuvastaava Sirkka Kiilamo, sähköposti: kilpailut@taitoluisteluakatemia.fi