HTA on aloittanut kilpailutoimintansa aktiivisesti. Kaudella 2020–2021 järjestimme liiton kisakalenterin lohkokilpailun, ISU-sarjojen Aloituskilpailun sekä alue-, kutsu- ja virtuaalikilpailuja.

Kaudelle 2021-2022 liitto on myöntänyt HTAn järjestettäväksi SM-Noviisien ja Debytanttien 1. lohkokilpailun 16.-17.10.2021. Lisäksi tulemme järjestämään useita kutsu- ja virtuaalikilpailuita.

HTA:n järjestämiin kilpailuihin liittyvät kutsut, kilpailuvahvistukset ym. löytyvät jokaisen kilpailun omalta tapahtumasivulta kilpailukalenterista.

HTA:lle osoitetut kilpailukutsut pyydämme lähettämään: kilpailut@taitoluisteluakatemia.fi

Osallistuminen ja ilmoittautuminen muiden seurojen järjestämiin kilpailuihin

Kilpailuvastaava tiedottaa valmentajia seuralle tulleista kilpailukutsuista ja valmentajat päättävät, mihin kilpailuihin ja sarjoihin osallistumme.

Tämän jälkeen kilpailuvastaava lähettää kyselyn osallistumisesta luistelijoille/perheille, jonka jälkeen valmentajat päättävät, ketkä luistelijat ilmoitetaan kisaan ja missä järjestyksessä – karsinnan varalta.

Kilpailuvastaava hoitaa kaiken kisailmoittautumiseen liittyvän yhteydenpidon järjestävään seuraan ja vastaavasti informoi valmentajia ja luistelijoita/perheitä kisajärjestelyistä. Kisajärjestäjän nettisivuilta löytyy usein myös ajantasaisin kisatieto varsinkin lähellä kisatapahtumaa.

HTA:n nettisivujen Kilpailukalenteriin päivitetään kilpailun tiedot, sekä kilpailuvahvistuksen jälkeen osallistuvien luistelijoiden nimet. Kilpailun tulokset päivitetään kisan jälkeen.

Järjestävä seuraa hyväksyy tietyn määrän luistelijoita kilpailuun. HTA ei pysty vaikuttamaan tähän luistelijamäärään.

Luistelijalla on oltava hankittuna Luistelupassi. Ilman luistelupassia ei voi osallistua kilpailuihin tai harjoitustoimintaan.

Kisaperuutukset

Kisaan lähtevälle valmentajalle sekä vastuuvalmentajalle tulee aina ilmoittaa poisjäännistä. Kilpailumaksujen mahdollinen hyvitys esim. sairaspoissaolon vuoksi tehdään aina kutsun ja kilpailuvahvistuksen mukaisesti. Mikäli lääkärintodistus tarvitaan, tulee se toimittaa valmentajalle tai kilpailuvastaavalle, joka toimittaa sen edelleen kilpailun järjestäjälle.

Lisätietoa

Kilpailuvastaava Sirkka Kiilamo, sähköposti: kilpailut@taitoluisteluakatemia.fi