Valkoinen ryhmä
Valkoinen ryhmä, kuva: Heikki Mitikka / Instagram @riotcolorphoto

Valkoinen-ryhmän luistelijoilla on urheilullinen asenne, ja he kannustavat toisiaan ryhmän harjoituksissa sekä kilpailuhetkinä. He omaavat urheilulliset, terveet elämäntavat ja he kantavat itse vastuuta omasta harjoittelustaan.

Ryhmän luistelijat kilpailevat SM-senioreissa, SM-junioreissa, junioreissa ja SM-noviiseissa. Suomessa kilpailemisen lisäksi he kilpailevat ulkomailla ISU:n kilpailuissa ja Interclub-kilpailuissa.

Ryhmän luistelijat harjoittelevat kaksoisakselia, kolmoishyppyjä ja kolmoishyppy-yhdistelmiä omien tavoitteiden mukaisesti. He tavoittelevat 4-tason askelsarjoja sekä vaikeimpia 4-tason piruetteja kilpailuissa. Lisäksi he pyrkivät syventämään taitojaan eri komponenttialueilla. 

Viikottaiseen harjoitteluun kuuluvat jääharjoittelu sekä monipuolinen oheisharjoittelu. Valkoinen-ryhmässä jääharjoitteluun sisältyy mahdollisuus harjoitella myös aamuisin 2x viikossa. Oheisharjoittelu sisältää lajitekniikan ja -taitojen harjoittelua, urheilijan fyysisiä ominaisuuksia kehittävää fysiikkaharjoittelua, tanssia ja kehonhuoltoa.

Kerran vuodessa käydään kehityskeskustelu, jossa valmentajat ja urheilija yhdessä asettavat tavoitteet seuraavalle kilpailukaudelle.  

Ryhmäinfo

 • 11 luistelijaa
 • 15-18 -vuotiaita
 • Treenimäärä 16 h / vko
 • Vastuuvalmentaja
 • Ryhmävastaava: Kirsi Moilanen

Ryhmän pelisäännöt

Arvot

 1. Kunnioitus – Huomioidaan kaikki
 2. Ilo – Positiivinen asenne ja ilmapiiri (esim. toisten kannustus)
 3. Yhteistyökykyisyys – Tullaan toimeen kaikkien kanssa
 4. Kärsivällisyys – Tehdään loppuun asti
 5. Tehokkuus – Treeneissä treenataan täysiä

Normit

 • Kohteliaisuus – Moikataan kaikkia, pidetään ovea auki yms.
 • Jäällä annetaan tilaa kaikille ja muistetaan väistää

Slogan

Treeneissä treenataan täysillä