Valkoinen ryhmä
Valkoinen ryhmä, kuva: Heikki Mitikka / Instagram @riotcolorphoto

Valkoinen-ryhmän luistelijoilla on urheilullinen asenne, ja he kannustavat toisiaan ryhmän harjoituksissa sekä kilpailuhetkinä. He omaavat urheilulliset, terveet elämäntavat ja he kantavat itse vastuuta omasta harjoittelustaan.

Ryhmän luistelijat kilpailevat SM-senioreissa, SM-junioreissa, junioreissa ja SM-noviiseissa. Suomessa kilpailemisen lisäksi he kilpailevat ulkomailla ISU:n kilpailuissa ja Interclub-kilpailuissa.

Ryhmän luistelijat harjoittelevat kaksoisakselia, kolmoishyppyjä ja kolmoishyppy-yhdistelmiä omien tavoitteiden mukaisesti. He tavoittelevat 4-tason askelsarjoja sekä vaikeimpia 4-tason piruetteja kilpailuissa. Lisäksi he pyrkivät syventämään taitojaan eri komponenttialueilla. 

Viikottaiseen harjoitteluun kuuluvat jääharjoittelu sekä monipuolinen oheisharjoittelu. Valkoinen-ryhmässä jääharjoitteluun sisältyy mahdollisuus harjoitella myös aamuisin 2x viikossa. Oheisharjoittelu sisältää lajitekniikan ja -taitojen harjoittelua, urheilijan fyysisiä ominaisuuksia kehittävää fysiikkaharjoittelua, tanssia ja kehonhuoltoa.

Kerran vuodessa käydään kehityskeskustelu, jossa valmentajat ja urheilija yhdessä asettavat tavoitteet seuraavalle kilpailukaudelle.  

Ryhmäinfo

 • 11 luistelijaa
 • 15-18 -vuotiaita
 • Treenimäärä 16 h / vko
 • Vastuuvalmentaja
 • Ryhmävastaava: Kirsi Moilanen

Ryhmän pelisäännöt

 1. Annetaan kaverille tilaa harjoitella eikä jäädä jäälle makaamaan, jos kaadutaan.
 2. Väistetään ohjelman tekijää.
 3. Vaikka turhauduttaisiin, käyttäydytään hyvin.
 4. Arvostetaan ryhmäläisten ja valmentajan mielipiteitä.
 5. Pyritään olemaan ajoissa harkoissa.
 6. Jätetään tarpeeksi väliä edellä menijälle.