Turkoosi ryhmä
Turkoosi ryhmä, kuva: Heikki Mitikka / Instagram @riotcolorphoto

Turkoosi-ryhmässä luistelee B-silmuja, aluesilmuja ja yksi aluedebytantti. Ryhmän luistelijoiden tavoitteena on ymmärtää ja oppia hallitsemaan kaksoishyppyjen eri vaiheet ja saada helpoimpiin kaksoishyppyihin puhtautta ja ilmavuutta.

Pirueteissa tavoitteena on onnistua tekemään kaikki peruspiruetit jalanvaihdolla sekä helpoimpia piruettivariaatioita vaivattomasti suurella rotaationopeudella. Luistelijat harjoittelevat lisäksi vaikeampia piruettivariaatioita, sekä hiovat perusaskeltekniikkaansa ja opettelevat uusia vaikeampia askeleita ja käännöksiä.  

Viikottaiseen harjoitteluun kuuluvat jääharjoittelu sekä monipuolinen oheisharjoittelu, jonka tavoitteena on tukea lajitekniikan ja -taitojen oppimista sekä edistää taitoluistelussa vaadittavien fyysisten ominaisuuksien kehittymistä. Painopiste oheisharjoittelussa on ketteryys- ja koordinaatioharjoittelussa, kehonhallinnassa, kehon linjauksien opettelussa ja liikkuvuuden lisäämisessä.

Tanssissa tavoitteena on oppia baletin perusteet sekä innostaa lapsia musiikin ilmaisuun lapsen luovuutta tukevien harjoitteiden avulla. Yksi osa harjoittelua on urheilijaksi kasvaminen ja omatoimisuuden lisääminen.

Ryhmän yleisten tavoitteiden lisäksi valmentaja ja urheilija asettavat yhdessä urheilijalle yksilöllisiä tavoitteita kerran vuodessa käytävässä kehityskeskustelussa.  

Ryhmäinfo

 • 10 luistelijaa
 • 8-10 -vuotiaita
 • Treenimäärä 12h/vko
 • Vastuuvalmentaja: Piia Jäppinen
 • Ryhmävastaava: Johanna Parviainen

Ryhmän pelisäännöt

 1. Kehutaan ja kannustetaan toisiamme
 2. Kunnioitetaan toisiamme
 3. Kuunnellaan toisiamme
 4. Ollaan reiluja toisillemme ja kohdellaan kaikkia tasavertaisesti
 5. Päästetään kaikki mukaan leikkeihin ja osaksi ryhmää
 6. Tervehditään kaikkia
 7. Tehdään alkuverryttely ennen harjoituksia